Telefoon: 0318 514 312
info@bplparket.nl
 
  • Email: info@bplparket.nl
  • Telefoon: 0318 514 312

Visgraat vloer Utrecht

Bij BPL Parket vindt u verschillende houten parketvloeren. De visgraat vloer is niet alleen in Utrecht maar in heel Nederland een populaire vloer.

Houten vloer met een speels effect

Een visgraat vloer in Utrecht is een parketvloer waarbij de delen in een visgraatpatroon worden gelegd. Elke visgraat vloer is weer anders doordat de houtsoort, afwerking, kleur, behandeling en de breedte van de planken kunnen verschillen. Een visgraat vloer geeft een knipoog aan een klassieke houten vloer. Door de legtechniek wordt een speels effect gecreëerd.

Visgraat vloer Utrecht

Geschikt voor verschillende interieurs

De visgraat vloer in Utrecht is geschikt voor verschillende interieurs. Doordat er verschillende mogelijkheden zijn in houtsoort, afwerking en kleur is de vloer geschikt voor een landelijk interieur maar kan het ook een hele trendy uitstraling krijgen. Zelfs bij een strak design interieur kan een moderne visgraat vloer passen.

Vraag ons om advies

Wilt u weten of een visgraat vloer ook voor uw interieur geschikt is? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. In onze showroom in Veenendaal kunt u alle vloeren bekijken. U ziet direct welke mogelijkheden er zijn en we laten u graag de verschillende houtsoorten en mogelijke kleuren zien. Ook voor vragen over het onderhoud van uw vloer kunt u bij ons terecht.
Onze kracht ligt in onze liefde en passie voor hout. Wij vinden het ook belangrijk om hier verantwoord mee om te gaan. Daarom wordt het grootste deel van onze vloeren gemaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan het milieu.

Neem contact met ons op!