Tips voor het planten van bloemen als je tulpen koopt

Tips voor het planten van bloemen als je tulpen koopt

Als je tulpen koopt, moet je ze op een zonnige plek planten. Houd er rekening mee dat tulpen pas in de lente bloeien, dus ze hebben voldoende tijd nodig om voedsel te maken voor volgend jaar. Dood je tulpen wanneer hun bloembladen eraf vallen. Houd de grond in het bed vervolgens de hele zomer droog. Je kunt ze ook planten met eenjarige of vaste planten om het meeste uit hun schoonheid te halen Pluukz tulpen kopen.

tulpen kopen

Terwijl de meeste tulpen in de volle grond worden gekweekt, kun je ze in een kas kweken als je in een warm klimaat leeft. De bollen moeten zes tot zestien weken in een geventileerde papieren zak worden bewaard. Ethyleen is een gas dat wordt geproduceerd bij het rijpen van fruit en dit gas zal de bollen doden. Daarnaast kunnen tulpenbollen sneller groeien als ze op een koelere plaats worden bewaard.

In een glazen vaas gaan de tulpenknoppen binnen een dag of twee open. Met een beetje TLC zouden ze tot een week mee moeten gaan. Ze moeten op een koele plaats worden bewaard, uit de buurt van warmtebronnen. Voor extra bescherming kun je ze 's nachts op een koele veranda zetten. Dit zal de groeisnelheid vertragen en de levensduur van de bloemen verlengen. Het mengen van tulpen met andere door de lente geforceerde plantenextracten kan ook de levensduur van uw bloemen verlengen.

Klik op deze link: https://pluukz.nl/