The Five Minute Journal – Hoe u zich kunt ordenen en positief kunt blijven

het vijf minuten dagboek

The Five Minute Journal – Hoe u zich kunt ordenen en positief kunt blijven

Het Five Minute Journal is een geweldige manier om georganiseerd te blijven en positief te blijven. Hoewel het soms repetitief lijkt, zal het je juist helpen om gelukkiger, succesvoller en positiever te worden. Het kan je helpen om positief te denken en elementen van positieve psychologie in je dagelijkse leven op te nemen. Je zult versteld staan van de voordelen van deze eenvoudige gewoonte. En het mooiste is: het kost je maar vijf minuten per dag! Hier leest u hoe u aan de slag kunt gaan.

Begin met het opschrijven van gedachten die je over je dag hebt the five minute journal bruna. Schrijf je gedachten op, wat je dag geweldig maakte, wat je gelukkig maakte en wat je verdrietig maakt. Dit is de basis van een goed Five Minute Journal. Als je je niet goed voelt, kun je snel naar het volgende gedeelte gaan en je gevoelens opschrijven. Als je je depressief voelt of een overweldigende hoeveelheid werk te doen hebt, schrijf dan je doelen op en ga aan de slag!

Als je eenmaal de kunst van het schrijven onder de knie hebt, is de volgende stap om van je dagboek een gewoonte te maken. De Five Minute Journal vereist dat je elke dag vijf minuten over de gebeurtenissen en ervaringen van je dag schrijft. Dit zal je helpen je doelen te bereiken en positief te blijven. Je zult gelukkiger en optimistischer zijn als je de Five Minute Journal dagelijks oefent. Het wordt aanbevolen door veel topbeïnvloeders en presteerders, en het is een geweldige manier om een nieuwe routine te creëren.

Informatie over dit onderwerp: http://mylovelynotebook.nl/