Telefoon: 0318 514 312
info@bplparket.nl
 
  • Email: info@bplparket.nl
  • Telefoon: 0318 514 312

PVC vloeren Utrecht

Bent u op zoek naar PVC vloeren in Utrecht of omgeving? Dan kunt u terecht bij BPL Parket. U vindt bij ons verschillende soorten pvc vloeren.

Duurzaam en onderhoudsvrij

PCV vloeren zijn niet alleen in Utrecht maar ook in de rest van Nederland enorm in opkomst. Met deze onderhoudsvrije vloer creëert u een houtpatroon dat nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. PVC vloeren zijn gemaakt van vinyl. Waar dit materiaal vroeger een goedkope uitstraling had, zijn de huidige vinylvloeren juist van hoge kwaliteit, duurzaam en onderhoudsarm. Door nieuwe technieken voelt u zelfs de structuur van de houtnerf in uw vloer. De vloer voelt warm aan en heeft een mooie uitstraling.

PVC vloeren Utrecht

Voordelen van vinyl vloeren

PVC vloeren zijn stiller en dempen beter geluid dan houten vloeren. Daarnaast zijn ze beter bestand tegen schade of vocht en is de vloer gemakkelijker te vervangen dan een parket of laminaatvloer. Er zijn wel veel kwaliteitsverschillen bij PVC vloeren in Utrecht en omstreken. Bij een goedkope vloer zullen snel krassen ontstaan door de dunne toplaag. Bij BPL Parket treft u alleen vloeren van uitstekende kwaliteit aan.

Voor allerlei soorten vloeren

U kunt bij BPL Parket niet alleen terecht voor pvc vloeren maar ook voor laminaat van hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk parket en houten vloeren. In onze showroom in Veenendaal kunt u al onze vloeren bekijken. Laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden, materialen, kleuren en patronen. U zult zien dat wij voor elk interieur een geschikte vloer hebben. U vindt onze showroom aan de Inductorstraat 26a.

Neem contact met ons op!