Telefoon: 0318 514 312
info@bplparket.nl
 
  • Email: info@bplparket.nl
  • Telefoon: 0318 514 312

Parket Utrecht

Bent u op zoek naar parket in Utrecht of omgeving? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van BPL Parket in Veenendaal.

Verschillende parketvloeren

Bij BPL Parket vindt u verschillende parketvloeren. Van de traditionele tapisvloer tot bourgogne parket. U heeft bij onze verschillende mogelijkheden in houtsoort, kleur en afwerking. Hierdoor kunt u bij ons voor elk interieur een passende vloer vinden. Of u nu een strak design interieur heeft of juist van een landelijke stijl houdt, u vindt bij BPL Parket in Veenendaal, vlakbij Utrecht, een vloer naar uw smaak. Wij hebben de afwerking van onze vloeren in eigen beheer. Dit betekent dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor de “standaard” vloeren maar ook voor een exclusieve vloer volgens eigen ontwerp. Dit ontwerp kunnen wij ook doortrekken naar trapbekleding.

Parket Utrecht

Onderhoud van uw vloer

Om uw parketvloer mooi te houden moet deze eens in de 7 à 10 jaar onderhouden worden. Wilt u weten hoe u uw specifieke vloer het beste kunt onderhouden? Vraag het gerust aan een van onze medewerkers. Wij adviseren u graag hoe u uw parket in Utrecht of omgeving mooi kunt houden.

Onze openingstijden

Onze showroom is op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Op vrijdag kunt u terecht van 10.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag kunt u tussen 9.30 en 16.30 uur bij ons terecht. Op woensdag werken wij alleen op afspraak. Het is sowieso altijd mogelijk om buiten openingstijden een afspraak te maken bij BPL Parket.

Neem contact met ons op!