Telefoon: 0318 514 312
info@bplparket.nl
 
  • Email: info@bplparket.nl
  • Telefoon: 0318 514 312

Houten vloeren regio Utrecht

Voor de mooiste houten vloeren van Utrecht en omgeving kunt u terecht bij BPL Parket in Veenendaal.

Voor elk interieur

Een houten vloer staat mooi in elk interieur. Of u nu van landelijk, romantisch of trendy houdt, een houten vloer geeft direct sfeer en straalt warmte en huiselijkheid uit. Zelfs in een strakke design inrichting misstaat een parketvloer niet. Er zijn veel verschillende parketvloeren mogelijk. Door verschillen in hout, kleur en legtechniek wordt elke vloer uniek. De bewerking van onze vloeren hebben wij in eigen beheer. Hierdoor treft u bij ons niet alleen “standaard” vloeren aan maar is er ook veel mogelijk om uw eigen ontwerp uit te voeren. We kunnen uw ontwerp ook doorvoeren naar trapbekleding zodat het mooi doorloopt naar boven. Zo wordt uw trap bij uw interieur getrokken en vormt het een geheel.

Houten vloeren regio Utrecht

Liefde voor hout

Wij hebben passie voor hout. We willen daar dus ook respectvol mee om gaan. Daarom wordt het grootste deel van onze houten vloeren gemaakt uit verantwoord beheerde bossen. Zo gaan we zuinig om met het milieu.

Bezoek onze showroom

Wilt u onze houten vloeren in de omgeving van Utrecht in het echt komen bekijken? Bezoek dan onze showroom en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden. U vindt onze showroom met houten vloeren in Veenendaal, vlakbij Utrecht. Wij zijn op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Op woensdag kunt u alleen op afspraak onze showroom bezoeken. Op maandag zijn wij gesloten. Kijk voor alle openingstijden op onze website.

Neem contact met ons op!