Telefoon: 0318 514 312
info@bplparket.nl
 
  • Email: info@bplparket.nl
  • Telefoon: 0318 514 312

Houten vloeren Arnhem

Houten vloeren in Arnhem ondersteunen uw elk interieur. Ze geven sfeer aan elke inrichting. Of u nu van romantisch, landelijk, klassiek, design of trendy houdt, u vindt bij BPL Parket een houten vloer die past bij uw smaak en stijl.

Uniek ontwerp

U vindt bij ons niet alleen de standaard houten parketvloeren zoals een tapis of bourgogne vloer maar door wij de bewerking van onze vloeren in eigen beheer doen kunnen wij ook een geheel eigen vloer voor u ontwerpen. Zo heeft u een exclusieve en unieke vloer die een leven lang meegaat. Heeft u een trap in uw woonkamer? Dan kunnen wij uw vloer doortrekken naar trapbekleding. Zo vormt uw trap een geheel met uw interieur. Dit geeft een ruimtelijk effect in uw woonkamer.

Houten vloeren Arnhem

Jarenlange ervaring gecombineerd met hedendaagse kennis

Het is wel belangrijk dat uw houten vloeren in Arnhem goed onderhouden worden. Vraag een van onze medewerkers hoe u uw houten vloer het beste kunt onderhouden. Met onze jarenlange ervaring gecombineerd met hedendaagse kennis over de nieuwste ontwikkelingen en technieken kunnen wij u uitstekend adviseren. Zowel over de aanschaf van een nieuwe vloer als over onderhoud of zelfs restauratie. Wilt u meer informatie over onderhoud? Neem dan contact met ons op of vraag het aan een van onze medewerkers in de showroom.

Bekijk onze houten vloeren in onze showroom in Veenendaal, tussen Arnhem en Utrecht. Laat u inspireren en informeren over de verschillende mogelijkheden. We zien u graag bij BPL Parket! Wij zijn gevestigd aan de Inductorstraat 26a in Veenendaal.

Neem contact met ons op!