Essential Engine Tuning-hardware

chiptuning

Auto-afstemmen is in wezen de wijziging van een interne verbrandingsmotor om het specifiek te optimaliseren voor een andere reeks functiebehoeften van degenen die aanvankelijk werd ontwikkeld om te vervullen. Over het algemeen worden de meeste interne verbrandingsmotoren op moderne auto’s gemaakt om specifieke uitvoeringsresultaten te leveren. Meestal is dit een groter brandstofverbruik (en soms vermogen), hogere acceleratie of soepelere handling-eigenschappen. Zoals bij alle technische processen, kan het afstemmen van een van deze motoren om een andere functie te leveren als een wijziging in plaats van verbetering.

Turbochargers zijn een van de originele en meer voorkomende vormen van auto-afstemming, waardoor extra vermogens toeneemt van een normaal draaiende motor. Ze werken door het injecteren van speciaal gefabriceerd Turbo geladen water en lucht in een verbrandingsmotor, waardoor de druk en de duur ervan verhogen om de uitvoer van die motor te vergroten. Deze zijn erg populair in sportwagens, die proberen hogere vermogenswinsten te maken ten koste van een groter brandstofverbruik en een lagere emissies. Turbochargers werken ook goed op hoogwaardige motoren om het brandstofverbruik van dergelijke motoren te verminderen.

Er zijn echter enkele nadelen, zoals bij het overschakelen naar een Turbocharged-motor, is er een duidelijke vermindering van de benzinemelk en verhoogde turbo-afvoer.

Luchtinlaten stellen de lucht in die een COS-verbrandingskamer binnenkomen die wordt afgekoeld, waardoor het meer brandstof efficiënt kan verbranden, waardoor ze minder vervuiling en minder ongewenst geluid produceren. Gewoonlijk luchtinlaten worden gebruikt voor het racen van auto’s, maar ze worden nu meer gebruikelijk in alledaagse auto’s, omdat ze kunnen worden aangepast voor veel verschillende auto-afstemmendoeleinden. Gemeenschappelijk gebruik voor aftermarket Air-innames zijn onder andere Custom auto tuning om de stroom te verhogen, om het brandstofverbruik te verminderen of om het uiterlijk van de auto te verbeteren door de kleur te veranderen.

Suspension-tuning omvat het maken van aanpassingen aan de suspensie van een auto, zodat deze geschikt is voor het voertuig waarvoor het is bedoeld. Veel hoogwaardige auto’s hebben hoge krommingstijden, en deze zullen normaal gesproken worden verstijfd om te worden verstijfd om de track correct te passen. Dit wordt meestal gedaan door suspensions toe te voegen aan de banden, die de banden dan stevig op de suspensie zullen vergrendelen. Dit is een zeer populaire methode om een auto af te stemmen, en vele raceauto-enthousiastelingen zullen verschillende soorten stijvere suspensie beschikbaar hebben om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Turbochargers worden gebruikt om de luchtstroom en druk te verhogen tot een inname-systeem voor auto’s, waardoor de auto zijn airconditioningsysteem efficiënter kan gebruiken.

Een Turbocharged-motor maakt een grotere brandstofefficiëntie, meer vermogen en meer versnelling mogelijk. Om uw turbo af te stemmen, moet u wat turbo-onderdelen toevoegen aan de motor, zoals intercoolers en turbo-slangen. Intercoolers laten de turbolader de lucht door de motor passeren, waardoor de turbo-lading worden verhoogd;

Een andere populaire methode van motorafstemming is door de ontstekingstiming te veranderen. Veel voertuigen beginnen resultaten worden gewijzigd door hun ontstekingstijden te laten veranderen. Dit wordt gedaan om het brandstofverbruik van de auto te verbeteren, en het heeft ook een direct effect op de emissies van de auto. Als u uw ontstekingstiming wilt wijzigen, moet u uw motor verwijderen en op een tester zetten; Hierna moet u uw kap verwijderen en de tuning doen.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance